Kaq shumë i ka ngjarë mbesa Remzie Osmanit

Këngëtarja e muzikës popullore, Remzie Osmani, është ndër emrat shumë të afirmuar e të dashur nga publiku.

Remzia, ylli i këngës së bukur, këtë kohë ka pasur mjaftë pushim, aq sa për ta shijuar kohën me mbesen e saj të vogël.

E vogla e familjes dhe Remzia, tashmë kanë krijuar një raport shumë të mirë mes vete, e Ema po bëhet pika e dobët e familjes.

Po, a e keni parë sa i ngjan bukuroshja e vogël gjyshës së famshme?

Të dyja po duken bukur në këtë foto.