Kaq shumë ka ndryshuar Alma Bektashi

Këngëtarja e famshme dhe e madhe e skenave muzikore, Alma Bektashi, është larguar nga skena.

Madje, Almen nuk po e shohim në asnjë aktivitet ose interviste televizive.

Por, ka një mënyrë për ta ditur se si po duket këngëtarja dhe vlerësuesja e talent shou-ve të ndryshëm shqiptar.

Këngëtarja është mjaftë prezente në rrjete sociale, ku përherë shfaqet e freskët dhe me stil modern , por se vitet e kanë ndryshuar, kjo është mëse e dukshme./Kosovarja