Kaq shumë ka ndryshuar prezantuesja Alba Morina, nuk njihet

A ju kujtohet Alba Morina, prezantuesja e njohur e “KTV”-së që prezantonte “Top Listen”, por edhe emsione të tjera?

Ajo ka pasur hapsirë të bollshme televizive dhe prania e saj vërehej dukshëm, shkruan “Kosovarja”.

Alba, e la “Kohavisionin” për një televizion tjetër, i cili shpejtë u shua dhe Alba e braktisi farë botën e televizionit.

Sot, ka angazhime të tjera dhe shumë rrallë e shohim në ekran.

Pamja e prezantueses ka ndryshuar dukshëm dhe ajo sot ngjanë në një grua të pjekur e të rafinuar.

Ndryshe, Alba sot feston ditëlindjen, andaj urime për një vit më shumë.