Kaq shumë kërkesa për të puthur Megi Pojanin

Shumë shpesh për Megi Pojanin është thënë se është femra të cilën e ëndërron secili djalë.

Jo më kot ajo numëron shumë ndjekës në rrjetet sociale, pavarsisht se ka edhe të atillë që e gjykojnë për paraqitjet e saj.

Ajo është pjesë e jurisë në “E diell” bashkë me Beinada Nishanin, të cilat i komentojnë medelet për veshjet e tyre, por në prapaskenë konkurentët pyeten edhe për personazhet e tyre të preferuar.

Dy nga djemët konkurent thanë se do të puthnin antaren e jurisë, Megi Pojanin e cila pa dyshim qe i refuzoi.

Në fillim ajo i thirri që ti shihte nga afër, më pastaj të dy donin të afroheshin dhe ta puthnin, por në asnjë mënyre ajo nuk pranoi, duke ju thënë se nuk është e lehtë ta puthnin./Kosovarja/

Shiko videon: