Kaq superseksi ka kohë që nuk e keni parë Kejvinën

Rrjetin e ka ‘tranuar’ me tri foto të reja.

Kejvina Kthellla në Instagram ka publikuar këto foto dhe ka marrë vëmendje me veshjen dhe linjat superseksi që e ka.

Në fakt, bukuroshja bionde ka mbuluar shumë pak pjesë të saj, duke e lënë në ekspozim thuajse gjitha pjesët.

Në pah padyshim që vërehet edhe ndryshimi i saj në flokë.