Kaq të rinjë prindërit e Taynes, sikur t’i kishte vëlla e motër

Tayna, vazhdon të jetë shumë ak tive dhe e ndje kur në rrjetet soci ale.

Ajo sjell shpesh imazhe dhe video të ndryshme nga jeta e përdi tshme.

Më të rralla janë imazhet familjare, por ndodh që në ditët e veçanta për të si kjo e sotmja, të pu blikojë ndonjë imazh me anëtarët e familjes.

Së fund mi, repe rja nga Prizreni nd au me ndje kësit në InstaStory një imazh të saj bashkë me prindërit.

Familja kishin dalë së bashku për të festuar ditëlindjen e të zotit të shtëpisë, teksa në mbishkrimin e imazhit, Tayna nuk i kurseu urimet e përzemërta për babanë e saj.

“Gëzuar ditëlindjen babi.

Jam shumë mirënjohëse dhe e lumtur që të kam.

Të duam”, ka shkruar 23-vjeçarja në InstaStory.