Kaq zonjë qenka nëna e rejes së Mihrijes

Tringa dhe Platori para disa ditë kurorëzuan dashurin e tyre me fejesë.

Sipas Mihrijes nënës së Platorit, ata nuk dëshirojnë të martohen njëherë, por vetëm të bashkëjetojnë, shkruan InfoKosova.

Ta kesh vjehërr Mihrijen është fat i madhe, sepse për kundër viteve që i ka ajo vazhdon të jetën në top formë.

Por edhe nëna e Tringes koka një grua zonjë./InfoKosova/

Shiko foton: