Karateist më të ‘qartë’ nuk keni parë, behanja pakëz i pitë

Një video interesante vjen nga Meksika, në të cilën shihet një person i de.hur i cili mundohet të tregoj aftësitë e tij në karate, transmeton InfoKosova.

Me një pamje qesharake, ai para një turme dëshiron të mburret se mund ta thyej një tavolinë me kokën e tij./InfoKosova/

Dhe si përfundoi, më mirë shikojeni videon: