‘Karma po funksionon: Duke mos i respektuar kafshët iu erdhi Coronavirusi’

Edhe ajo i ka disa fjalë për pandeminë që ka pushtuar botën.

Modelja e njohur shqiptare, Angela Martini, e ka dhënë mendimin e saj lidhur me gjithë panikun që po ndodh kudo në botë.

Sipas mendimit të saj e gjithë kjo është hakmarrje për mosrespektin që kemi treguar ndaj kafshëve.

“Çdo gjë që është duke ndodhur është rezultat i Karmës ndaj kafshëve.

Kur do të mësojmë t’i duam dhe trajtojmë ato me respekt”, u shpreh ajo.