Kategorikishit kundër Andit, Ana zgjedh djalin më “macho” të “Për’puthen” dhe nuk do ta besoni kë!

Ana Kauri ka habitur me disa nga përgjigjet gjatë emisionit “N’fermë” ku ishte e ftuar së fundmi.

Ish-konkurrentja u pyet se kush u pyet se cili ka qenë djali më “macho” për të në “Për’puthen”.

“Ai që kam pasur më shumë takime, por që ka mbetur prapa tani ajo histori, realisht ai kishte më shumë kërkesa jashtë programit”, është shprehur ajo

Ana në fillim hezitoi të thoshte emër pasi ka deklaruar lidhjen e re tashmë por tutje zbuloi se e kishte fjalën për Rinianin.

Ndërkohë e ng.acmuar nga Mariana Kondi nëse mund të ishte Andi Shehu më “macho”, ajo tha: “Jo, aspak kategorikisht”.

Ndryshe Ana po shijon lidhjen e dashurisë me një njohje jashtë programit, identitetin e të cilit po vazhdon ta mbajë të fshehtë për mediat dhe publikun.