Katy Perry i ofron mbështetje Ellen DeGeneres

Këngëtarja të martën në rrjete sociale tha se ka marrë gjithmonë gjëra pozitive nga prezantuesja, në kohën kur është hapur debat rreth Ellen DeGeneres, shkruan CNN.

“Unë e di se nuk mund të flas për përvojën e askujt tjetër përveç asaj që kam, por dua të pranoj që kam pasur ndonjëherë vetëm gjëra pozitive nga koha ime e kaluar me Ellen & @theellenshow,” pohoi Perry.

“Unë mendoj se të gjithë ne kemi qenë dëshmitarë të luftës së lehtë dhe të vazhdueshme për barazinë që ajo ka sjellë në botë përmes platformës së saj për dekada”, përfundon këngëtarja.

Aktorja Diane Keaton gjithashtu shprehu mbështetje për DeGeneres në rrjete sociale.

Komentet e tyre vijnë pasi DeGeneres i kërkoi falje stafit të saj.

Në emailin drejtuar stafit të “The Ellen DeGeneres Show”, ajo shkroi se ishte “zhgënjyer” pas raporteve të BuzzFeed në të cilat anëtarët e stafit aktual dhe ish-anëtarët, pretenduan se ata përballeshin me kërcënime dhe racizëm.

“Në ditën e një shfaqjeje tonë, unë u thashë të gjithëve në takimin tonë të parë se ‘Ellen DeGeneres Show” do të ishte një vend i lumturisë – askush nuk do të ngrinte zërin kundër tyre dhe të gjithë do të trajtoheshin me respekt”, shkroi ajo.

“Natyrisht, diçka ndryshoi, dhe unë jam e zhgënjyer kur mësoj se nuk ka qenë kështu. Dhe për këtë, më vjen keq. Kushdo që më njeh mua e di se është e kundërta e asaj që besoj dhe ajo që shpresoja për shfaqjen tonë”, shton DeGeneres.