Kë zgjedh Andi për një natë, Jasminën apo Diona Fonën?

Emisioni “Mirage”, si gjithmonë edhe këtë javë erdhi me materiale të shumta dhe ekskluzive.

Spektakli “Për’Puthen”, në episodet e fundit të këtij sezoni riktheu disa nga ish-protagonistët e mëhershëm, ku një ndër të rikthyerit ishte edhe Andi Artani.

Andi për “Mirage”, mori pjesë në rubrikën “Kë Zgjedh”, ku u “detyrua” të bënte zgjedhjen e tij për disa nga personazhet e njohura për publikun.

Mirëpo në mes Jasminës dhe Diona Fonës, kë zgjodhi Andi për një natë? këtë e kuptoni në materialin më poshtë: /Lajmi.net/