Kë zgjedh Mevlani mes Ledjanës dhe Antonelës?

Mevlani i ftuar në një intervistë foli hapur për marrëdhënien e tij me Ledjanën dhe jo vetëm.

Ish-konkurrenti pranoi publikisht se nuk flet më me Ledjanën dhe se vazhdojnë të mos ndiqen në Instagram.

“Kemi pasur gjithmonë debate të vogla, me punën e kokëfortësisë.

Erdhi momenti që nuk po flisnim, nuk po takoheshim më.

Vendosa ta them dhe për publikun.

E kam pëlqyer atë njeri, nuk e mohoj, por kemi disa javë që nuk flasim fare, nuk ndiqemi as në Instagram”, u shpreh Mevlani teksa theksoi se mundësisë për ribashkim “nuk mund t’i japë përgjigje”.

Ndërsa sa i përket Antonelës, me të cilën është përfolur shpesh se mes tyre mund të lindte diçka, Mevlani tha se ka vetëm miqësi.

Ai u shpreh se takohet shpesh me Antonelën e kësisoj nuk ja ndjen mungesën.

“Antonela nuk më mungon, me të kam një raport shumë shoqëror.

Kemi përjetuar shumë gjëra dhe sërish ka mbetur ai afrimiteti”, tha Mevlani.

Pas daljes nga “Për’puthen”, Mevlani u shpreh se Ledjana i dha fund gjithçkaje me të pas festës së emisionit, ku ai u pa në shoqërinë e Antonelës.