Web Analytics

Kemi dasmë këtë verë? Ja si përgjigjet Bora Zemani

Bora Zemani ka folur për disa detaje nga jeta e saj personale, gjatë intervistës së zhvilluar nga Ed Manushi në një emision televiziv.

Ndër to ishin edhe aludimet për një dasmë të mundshme gjatë verës, për të cilën moderatorja e dha një përgjigje

Ed Manushi: Ka zëra që ti martohesh këtë verë?

Ed Manushi: Ti qeshe, qenka e vërtetë.

Bora Zemani: Shtatzënia ime dhe martesa ime komentohen gjithmonë.

Me martesë, pa martesë, Donaldi është një nga golat e mi të jetës.

Nga rubrika