Kënga Haziri nxjerr në shesh një moment intim të prindërve

Kryetari i komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, është një nga figurat e tëndësishme të politkës në vend.

Politika dhe qeverisja e tij po merr kritika tejet pozitive nga qytetarët e komunës së Gjilanit.

I sukseshëm në jetën politike, por edhe si bashkëshort e baba i dy vajzave dhe një djali, me të cilët shihet shpesh në vende të ndryshme.

Luta, mbetet tejet i dashuruar në bashkëshorten e tij, këngëtaren Myrvete Bajrami.

Një foto nga një moment dashurie, e ka postuar edhe e bija e tyre, Kënga.