Kënga ‘Nën një portokalle moj’ ‘ndez’ publikun gjerman

Këngët e shquara shqiptare janë bërë pjesë e shumë shteteve dhe së fundmi edhe e Gjermanisë.

Këngëtari nga jugu i Shqipërisë Ibrahim Gunbardhi bashkë me grupin e tij kanë kënduar “Nën një portokalle moj” para publikut gjerman.

Kënga ka sjellë një atmosferë ndryshe në Gjermani, duke shkaktuar kërcim e brohoritje në sallë.

Muzika shqiptare shquhet për ritmet ballkanase plot gëzim e pozitivitet që kur i dëgjon nuk mund t’i shpëtosh përjetimit të tij.

Pas publimit në Youtube, videoja është bërë virale në shumë vende.