Këngë nga ballkoni, Italia në kor kundër koronavirusit

Prej ditësh, italianët janë të izoluar në shtëpitë e tyre, po ashtu si edhe në vendin tonë, si një masë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit.

Me sheshet e rrugët e boshatisura, qytetarët, në zona të ndryshme të vendit fqinj, kanë dalë në ballkonet e tyre dhe kanë kënduar në kor.

Nga veriu në jug, të gjithë të mbyllur, por sërish të bashkuar.

Një shembull pozitiv nga Italia fqinje, e cila është shteti më i go.ditur nga ky virus, i cili deri tani u ka marrë jetën mbi 1200 personave.