Këngëtarët serbë kopjojnë klipin e Kidës, Butrintit dhe Ledrit

Kënga “Blef” në bashkëpunim mes tre këngëtarëve serbë Mc Stojan, Teodora dhe Edita është publikuar mbrëmë, krahas klikime që mori kjo këngë ajo që ka rënë në sy është klipi i njejtë me atë të artistëve shqiptarë Kida, Ledri dhe Butriniti me këngën e tyre “Dale”.

Klipi është xhiruar në një fushë golfi dhe ka disa pjesë të cilat duken të njëjta, klipi nis me Mc Stojan që këndon në fushë, me shkopin e golfit në dorë, ashtu siç nis edhe klipi i këngës “Dale”, me Butrintin në fushë dhe me shkopin e golfit.

Më pas dy këngëtaret Teodora dhe Edita shfaqen në makinën e golfit, ashtu si Butrinti dhe Ledri, edhe pjesa ku Teodora këndon me Mc Stojan në sfond, ashtu si Kida me Butrintin.

Më pas të tre kërcejnë së bashku, me lëvizje thuajse të njëjta si Kida, Butrinti dhe Ledri.