Këngëtari i famshem bëhet baba për herë të dytë

Bashkëshortja e këngëtarit kishte mbajtur të fshehtë shtat zëninë.

Jessica Biel dhe Justin Timberlake janë bërë prindër për herë të dytë.

Aktorja 38-vjeçare lindi një djalë në fillim të kësaj jave dhe ak tualisht është me të porsalindurin dhe burrin e saj këngëtar Timberlake, 39 vjeçar dhe djalin e madh Silas, pesë vjeç.

DailyMail kupton se nëna e Bielit, Kimberly Conroe Biel, 65 vjeç, gjithashtu ka kaluar pjesën më të madhe të javës së kaluar me vajzën e saj dhe nipin më të ri.

Në Kimberley’s Salida, Kolorado, të shtunën, një shoqe zbuloi se planifikon të qëndrojë me Biel dhe Timberlake deri të Dielën dhe konfir moi gjininë e foshnjës së re.