Këngëtarja e njohur bëhet nënë për herë të parë

Katy Perry është bërë nënë për herë të parë!

Ajo dhe Orlando Bloom janë bërë prindër të një vajze të quajtur Daisy.

“Ne jemi zhytur në dashurinë që na solli ardhja e shëndetshme e vajzës sonë!- është shprehur çifti për UNICEF.

Gjithashtu ne e dimë që jemi me fat pasi jo të gjithë mund të kenë një eksperiencë lindjeje kaq të paqtë sa e jona ishte.

Qëkur Covid-19 është shfaqur për shumë të porsalindur rreziku është lindur.

Si prindër të rinj, kjo na thyen zemrën dhe bashkohemi me gjithë prindërit që janë në vështirësi tani.”

Daisy Dove është vajza e parë e Katy-it dhe e dyta për Orlandon.

Aktori është gjithashtu baba i një djali të quajtur Flynn, 9 vjeç nga martesa me Miranda Kerr.

Para se të sillte në jetë bebushen, në intervista të ndryshme këngëtarja është shprehur se gjithmonë ka dashur të ketë fëmijë.

“Unë kam qenë ajo vajza, ose jam akoma që e ka patur gjithmonë një kuti me rroba bebesh, edhe para se ta çoja nëpërmend si ide, madje dhe para se të kishte një Orlando Bloom.

Mendoj se gjithçka po ndryshon.

Para disa vitesh nuk ndihesha gati, bëra gjithë sa kisha në dorë për të qenë gati tani jam.

Eshtë thjesht koha ime, koha ime e duhur.”

View this post on Instagram

Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by UNICEF (@unicef) on