Këngëtarja shqiptare e dëshpëruar pas koronavirusit, thotë se verën duhet ta harrojmë!

Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Ronela Hajati duket të jetë e shqetësuar rreth pandemisë Covid-19.

Madje, ajo thotë se këtë vit duhet ta harrojmë verën.

Hajati ka shfaqur nostalgji për verën e kaluar, dhe në pozën që e ka publikuar duket për bukuri.