Keni kujdes: Nëse bojleri juaj e lëshon këtë tingull hiqeni menjëherë nga rryma

Në rast shpë.rthimi, bojleri mund të bëj dëme të mëdha materiale apo të ndikojë edhe në jetën tuaj.

Sipas ekspertëve, bojleri mund të shpë.rthejë për shkak të defekteve dhe parregullsive.

Në rast të ngrohjes së pakontrolluar të ujit, të cilën mund ta identifikoni në bazë të llojit të zhurmës apo tingullit që lëshohet apo edhe procesit të vlimit që dëgjohen nga bojleri.

Nëse vini re tinguj të pazakontë, gjëja e parë që duhet të bëni është të ndërprisni furnizimin me rrymë, sa më shpejt nëse shihni që temperatura është e lartë, në kushtet që termometri të jetë i saktë.

Duke pasur parasysh që bojleri është nën presionin, gjëja më e mirë që mund të bëni është që ta mbani të fikur ndërsa bëni dush./Kosovarja