“Kërcyet, u dolën tangat”, eskalon debati mes banoreve të Big Brother

Sarah dhe Enxhëll kanë zhvilluar sot një debat të ashpër lidhur me një deklaratë të Sarës se Beniadës dhe Enxhëllit u kanë dal tangat teksa kanë kërcyer gjatë sfidës javore.

Enxhëll tha se është prekur nga kjo deklaratë e Sarës dhe nuk e pranoi kërkim faljes e kësaj të fundit.

Pas debatit dhe kërkim faljes, Sara ka shpërthyer në lot.

Në ndërkohë, në debat është përfshirë edhe Donaldi i cili tha se prova javore nuk është fituar falë vallëzimit të Enxhëll.

Shiko video: