Kështu do të dukeshin banoret e “Big Brother VIP” nëse do ishin meshkuj

Në platformën Tik Tok po qarkullon një video gazmore, anoret e shtëpisë së famshme vazhdimisht po marrin vëmendje duke shtuar kuriozitet te publiku.

Por a iu ka shkruar në mendje se si do të dukeshin banoret e shtëpisë nëse do ishin meshkuj?

Së fundmi, një video në llogarinë “Tiktok” ka shfaqur banoret me mjekërr dhe flokë të shkurtër, Beatrix, Monika, Arjola, Beniada, Sara dhe Einxhel befasojnë me ndryshimin dhe nuk duken edhe aq keq.

Ndryshe, Beniada, Arjola Einxhel, Monika dhe Einxhel vazhdojnë qëndrimin brenda shtëpisë, përveç Beatrixës dhe Sarës të cilat janë eliminuar./Lajmi.net/