Kështu dukej Genta në fillimet e karrierës

Këngëtarja e njohur Genta Ismajli vazhdon të rrëmbejë vëmendje me paraqitjet dhe zërin unik.

Pasi që njihet për një stil që rrall kush e ka, Genta nuk u mungon asnjëherë mediave rozë.

Por, ajo shihet që ka ndryshuar krejtësisht në pamjen fizike kur e krahasojmë me fillimet e karrierës.

Me një grim më ndryshe, flokët me një formë ndryshe, këngëtarja duket sikur është person tjetër.

Vlerësojeni edhe ju imazhin e saj.