Web Analytics

Kështu dukej Kaderi e Big Brother kur ishte e mbuluar

Kader Kicaj u bë e njohur nga “Big Brother VIP Kosova”.

Fama e saj vazhdon të rritet, e kësaj po i kontribuon edhe lIdhja me fituesin e “BBVK”, Lumbardh Salihu.

Sot, Kaderi njihet si vajzë moderne e bashkohore, ndërkaq dikur ishte e mbuluar dhe më konzervative.

Më bukur atëherë, apo tani?/Kosovarja/

Shiko foton:

Nga rubrika