Kështu dukej Vjosa Osmani si nuse

Me shkollim në universitete prestigjioze, CV të pasur dhe një bagazh të tërë eksperiencash e suksesesesh, Vjosa Osmani nuk lë vend për diskutime rreth asaj që është e që bënë.

Femra më e votuar në zgjedhjet e fundit, tashmë Presidente e Republikës së Kosovës, disa herë e ka dëshmuar karakterin e hekurt.

Vjosa, asnjëherë nuk ka folur për jetën private, ani pse aty këtu ka publikuar ndonjë foto me bashkëshortin dhe të bijat binjake.

Vjosa dhe Prindoni janë prej vitesh bashkë dhe ne po sjellim disa nga momentet e tyre të këndshme që kanë vendosur ti ndajnë në publik.