Kështu dukeshin yjet e estradës në vitin 1993

Shumica e fytyrave të estradës kanë bërë ndryshime drastike në paraqitjen fizike, sa vështirë mund të njihen kur i shohim në vitet e mëhershme.

Duke qarkulluar fotografi të ndryshme në rrjete sociale, mund t’i shohim ndryshimet e tyre sidomos tek femrat.

Në një story që ka publikuar këngëtarja e njohur Violetë Kukaj në Instagram, mund t’i bëjmë krahasimet se si kanë qenë në vitin 1993 Gili, Sinani, Sabriu, Shkumbini dhe vet Violeta.

Ndryshe, që nga ajo kohë këta emra vazhdojnë të jenë në top formë në profesionin që kanë.