Kështu duket Elvana Gjata pa photoshop

Sapo i ka dhënë dritën e gjelbërt një projekti muzikor, këngës me titull “Thirr”, një baladë  e kënduar me zemër nga këngëtarja.

Elvana duket pak në skenat e videoklipit të thjeshtë, por aq sa shihet, këngëtarja shfaqet bukur.

Këngëtarja, si shumë nga koleget e saj të estrades, ka ndryshuar shumë, ndërhyrjet në portret, kamë bërë që ajo të duket më ndryshe dhe më bukur.

Por, ndryshe nga të tjerat, Elvana Gjata nuk përdor shumë filtera, ë një foto pa asnjë filter këngëtarja duket shkëlqyeshëm./Kosovarja