Kështu duket fytyra e nuses së Ermalit pas kësaj ndërhyrje

Ariana në secilin imazh që publikon kalon në lajm.

Ajo me përkushtimin e madh tek vetja, në çdo kohë shihet duke u rregulluar deri në detajin më të vogël, shkruan “Kosovarja”.

Fotografitë e shumta nuk mungojnë për ndjekësit, ku gjithmonë duket bukur.

Këtë herë, Ariana shihet duke bërë tretman dhe në këtë gjendje fytyra e saj duket mirë.

Shikojeni dhe binduni.