Kështu duket Morena kur del prej dushit e drejt në instagram

Morena Taraku njihet si vajza e jetës luksoze.

Veshja, çantat dhe makinat e saj luksoze e bëjnë Morenën të veçohet, shkruan InfoKosova.

Së fundi, Morina është paraqitur mjaftë e thjeshte vetëm me një rrobadishan e me flok të lagura.

Kujtojmë së Morena ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë këngë të re./InfoKosova/

Shiko foton: