Kështu duket realisht vetulla e prerë e Adelina Ismailit

Këngëtarja rebele e skenës muzikore, Adelina Ismaili, është aktuale me emisionin e saj “8a8”.

Ky emision me të ftuar të ndryshëm, po e sjell mjaft në formë këngëtaren e famshme të skenës sonë.

Adelina, duket se e ka lënë muzikën një herë per një herë dhe ajo që po e tërheq është bota e televizionit.

Në pamjen e këmgëtares bënë përshtypje vetulla e prerë,.

E se si duket realisht vetulla e saj, vërehet qartë në këtë foto./kosovarja