Kështu duket sot Platori, djali i Mijrijes dhe Naimit

Çifti Mihrije Braha e Naim Abazi prej vitesh mbetem ndër më të pëlqyerit dhe gjithashtu të përfolurit në media.

Janë këngëtar, prezantues dhe njerëz të çiltër që nuk përtojnë të jenë kudo për të dhënë më të miren nga vetja.

Pika e dobët e çiftit padyshim që është i biri, Platori.

Dikur Platori këndonte, por jo më.

Ai, ka përfunduar studimet dhe sot ka studion e tij ku krijon për të tjerët, shkruan “Kosovarja”.

Platori ka festuar ditëlindjen dhe urimini prindërve ishte tejet i ndjerë dhe i përzemërt.