Kështu e dekoroi shtëpinë Remzia për ardhjen e mbesës

Remzie Osmani ka fituar për herë të parë epitetin gjyshe.

Por, shkaku i pandemisë ajo nuk kishte mundësi që ta shohë Emën e vogël.

Ndërkohë, që masat janë u lehtësuan dhe qarkullimi i njerëzve nga vende të ndryshme filloi këto ditë, djali i Remzies bashkë me nusen dhe vajzën u kthyen në vendlindje.

Sigurisht që gëzimi i familjes për takimin e parë me anëtaren më të re të tyre është i papërshkrueshëm, kështu ata i bën asaj një pritje madhështore.

Shtëpia e Remizes ishte e dekoruar në mënyre perfekte.