Kështu e shfrytëzojnë trafikun Afrona dhe Xhensila

Që të dyja marrin vëmendje me bukurinë.

Blogerja e njohur Afrona Dika vazhdon të tregoi veçantinë e saj në çdo publikim që e bë.

Po ashtu edhe këngëtarja Xhensila Myrtezaj, shkruan infokosova.

Nuk janë të pakta rastet kur postojn foto apo video,  duke vënë në fokus fytyrën e saj të bukur.

Afrona publikojnjë fotografi në Tiranë, gjatë kohës sa ishte në trafik.

“Bërja e selfieve ndërsa ngec në trafik” , shkruan ajo krahas imazhit.

Në anën tjeter Xhensila, publikoj një video.

“N’trafik”, shkruan krahas videos.

Që të dyja duken për mrekulli./infokosova