Kështu i rregullon nuset gruaja e Nexhatit

Nexhat Osmani është një emër i dalluar në mediat rozë, duke qëndruar gjithmonë në krye të mediave rozë.

Ai dhe gruaja e tij janë teje aktiv në rrjete sociale, duke kaluar shpeshherë në lajm.

Xhevahirja, talentin e saj e ka zbuluar sot përmes postimit që ka bërë në Instagram.

Ajo me duart e saj të arta, shihet duke rregulluar nuse të shumta në sallonin e saj.