Kështu ia festoj ditëlindjen qenit të saj “Pajtesa” e “Çka ka shpija”

Fiona Gllavica është aktore profesioniste, por jo me shumë eksperienca në fushën e aktrimit, qoftë në teatër, film, apo seriale.

Fjonen, e aktualizoj seriali “Çka ka shpija”, ku ajo luan rolin e “Pajteses”, rol ky që i ka dhënë shumë popullaritet aktores së re e simpatike.

Fjona, në disa intervista, ka treguar se ajo dhe “Pajtesa” e serialit, nuk kanë thuajse asgjë të përbashkët, por se këtë rol e ka mjaftë për zemër dhe tashmë shumë familjar, shkruan “Kosovarja”.

Përndryshe, Fjona, është adhurese e madhe e qenve.

Ajo, e ka një qen shumë simpatik, të cilit së fundi ja ka festuar ditëlindjen bashkë me shokë.

Qeni i saj, ka mbushur gjashtë vite jetë.