Kështu nis një mëngjes i Morena Tarakut

​ Morena Taraku ka treguar se si e nis ditën.

Modelja dhe këngëtarja e njohur shqiptare, Morena Taraku, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë

Jeta private, veshjet e shtrenjta e shumë gjëra të tjera janë arsyet se përse emrin e saj e shohim shpesh nëpër ballina.

Morena njihet si një person shumë i afërt me fansat andaj nëpërmjet një postimi në Instagram u ka treguar atyre se si e ka nisur sot ditën.

Modelja e nis ditën me një tryezë me shumë ushqim nga shtëpia e saj tejet moderne.