Kështu rri e veshur në shtëpi Ariana Fejzullahu

E njohur si bashkëshortja e Ermal Fejzullahut, Ariana, ia ka dalë që shpesh të marr vëmendjen e publikut.

Kush do ta mendonte që Ariana do të bëhej një nga emrat më të lakuar të showbizit në Kosovë, e madje për të të kishte interes edhe në Shqipëri.

Ariana, është nënë e katër fëmijëve, por në fotot që lanson në rrjete sociale, duket sikur të ishte në të 18-tat e saj.

E freksët, e bukur dhe me linja ideale.

Kështu rri e veshur në shtëpi Ariana.

Më elegante se kaq, ska ku shkon më…