Kështu rrin ka shpia nusja e Milotit, Erxhina

Gruaja e Milotit kohëve të fundit po tregohet mjaft e zonja, duke përgatitur gjëra të shumta.

Duke qenë një person i dalluar për stilin që ka, pa dyshim që edhe punët i bën me një përkujdesje të madhe dhe në mënyrë të veçantë.

Këtë herë, derisa ka realizuar një imazh shihet që fytyra e saj duket perfekte edhe në kohën kur është në shtëpi.

Sigurisht, që është një femër e zonja dhe me stil unik.

Mos të harrojmë, ajo dhe Miloti janë prindër të dy fëmijëve./kosovarja