Kështu vishet e grimohet në përditshmëri Mimoza Shkodra

Ka kohë që Mimoza Shkodra nuk ka sjell ndonjë projekt të ri muzikor.

Edhe këngëtarja e njohur kosovare, e ka stopuar aktivitetin e saj muzikor.

Për Mimozen, gjërat megjjthatë kanë ardhur më lehtë, sidomos në aspektin financiar, pasi këngëtarja jeton jashtë vendit dhe gjithashtu ka një punë që e bënë përditë.

Mimoza, konsiderohet të jetë një nga këngëtaret më simpatike e të pëlqyera, ajo duket bukur në përditshmëri, po aq sa edhe në skenë./Kosovarja