Kështu vishet e rregullohet në përditshmëri Sahidja

Sahide Mustafa është një emër mjaft i komentuar dhe i pëlqyer për publikun.

Ka dekada që kur është shfaqur për herë të parë në skenë bashkë me motrën e saj Safeten, e që të dyja janë shndërruar në dy zëra të artë e të fuqishëm.

Sahidja po ashtu është edhe mjaft e komentuar edhe sa i përket jetës private.

Shpesh në mediat rozë është përmendur edhe vajza e saj Redola, e cila meret me muzikë si e ëma.

Përvecc tjerash, Sahidja shpesh është komentuar edhe për pamjen e jashtme, ku çdo herë është shfaqur si një zonjë e rëndë,duke dëshmuar bindshëm se elegance është pjesë e karakterit të saj.

Por, jo vetëm në ambiente skenike.

Ani pse e veshur e rregulluar thjesht, Sahidja është elegante edhe në përditshëmëri./Kosovarja/