Ditëve të sotme kemi parë shumë lloj dyersh nga më të ndryshmet.

Praktike, që nuk zënë hapësirë, adekuate për shtëpi apo vende të ndryshme, te bukura, me stil dhe dizajn të përkryer, por qëllimi mbetet i njejt, shkruan InfoKosova.

Një djalosh ka projektuar një derë që ndoshta nuk do i shkonte ndërmend askuj ta bënte një gjë të tillë, kjo derë duket e mahnitshme me formën e sajë që e merr gjatë hapjes dhe mbylljes.

Patjeter duhet ta bëni një të tillë vetëm për ta parë mrekullinë e saj./InfoKosova/

Për më shumë shiko Videon më poshtë: