Web Analytics

Këta janë banorët e Ferma Vip që shkojnë në sfidën e eleminimit

Botuar nga: InfoKosova

Niko Komani dhe Rigelsa Cybi janë fermerët për pak të votuar nga publiku, të cilët do të sfidojnë njëri-tjetrin ku njëri prej tyre do të lërë fermën.

Personi që humb sfidën do të lërë menjëherë “Ferma VIP”.

Shpëton nga rreziku i sfidës dhe eliminimet: Dijonisin, Albano, Marjana, Elsa, Roberti, Çiljeta.

Mbetet te shihet se cili nga te dy do ta lere fermen perfundimisht.

Të FUNDIT