Këta janë prindërit e Besim Dinës, ai është kopje e ‘mamës’ së tij

Besim Dina është moderatori dhe prezantues i një prej emisioneve më të shikuara në Kosovë.

Ai filloi karrierën e tij si aktor, por tani ai ka pasur shumë sukses si moderator i emisionit ‘Oksigjen’.

Edhe pse është shumë i njohur për publikun, rrallëherë e kemi parë në paraqitje publike me familjen e tij.

Ne nje foto te publikuar shihen ngjajshmeria e prindërve dhe Besim Dinës./InfoKosova/

Shiko foton: