Ndonjëherë kujtimet dhe përvojat që kemi pasur në shtëpitë tona i bën ato të vlejnë më shumë se miliona që ofrohen për shpronsim ose zhvendosje të pronës, shkruan InfoKosova.

Ky duhet të ketë qenë rasti me të paktën disa prej këtyre pronarëve të shtëpive kokëfortë, të cilët refuzuan të lëvizin kur shtyhen qeveritë dhe korporatat për të shitur pronën e tyre.

Ndërsa disa nga shtëpitë u bashkuan me mjedisin në një mënyrë të veçantë, të tjerët duken të lartë dhe krenar në mes të rrugëve dhe nën ura./InfoKosova/

Shiko Videon: