Studentët në Britani njihen për jetën e tyre të shthurur dhe qëndrimin deri në orët e para të mëngjesit në club-e dhe rrugë.

Mirëpo, në prag universiteti duket se këtë herë janë ç’mendur fare.

Ata kanë dhuruar shfaqje në publik, duke i hequr rrobat, duke u bë “gips”.

Fotot e postuara në rrjetet sociale po bëjnë një bujë të madhe dhe shihet gjithashtu edhe prezenca e policisë.

Këta të rinj e duan me të vërtetë një dru të mirë!

Shiko Fotot: