Këto dy kombinime të Majlindes të hatashme

E shumë përfolura Majlinda Zeka po vazhdon pushimet në bregdetin shqiptar bashkë me motrën e shoqet.

Nga aty nuk po mungojnë momentet e ndryshme e as pozat provokuese.

Me të postuar një imazh nuk i duhet shumë dhe kthen gjithë vëmendjen kah vetja duke u komentuar për pamjen e linjat trupore.

Majlinda nuk po heziton të ndajë thuajse në ccdo moment foto duke na treguar edhe sa bukur po kombinohet.

Ja shikojeni!/Kosovarja/