Këto foto duhet t’i shikoni dy herë për t’i kuptuar!

Ekipi i Bright Side ka bërë një përmbledhje të luleve më të çuditshme, që ngjasojnë shumë me gjësende të ndryshme.

Këto lule sa janë interesante janë edhe qesharake te frikshme, dhe të bëjnë të mendosh si mund të eksitojnë bimë të tilla!

Lule me format nga më të ndryshmet:

1. Lule në formë të majmunit

2. Lule në formë personave të zhveshur

3. Lule në formë të buzëve

4. Lule në formën e balerinave