Ne i japim shumë respekt forcave tona ushtarake dhe atyre të armatosur, shkruan InfoKosova.

Ne i mbajmë ushtarët tanë në respektin më të lartë.

Gjithkush bën gabime, sidomos kur aksionet janë të forta dhe kur presioni është edhe më i madh./InfoKosova/

Shiko Video: